Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (4.40 secunde)
Discutam in acest cadru de dialog cu toate partidele parlamentare, inclusiv cu PRM“, a declarat Ion Iliescu. ... Ion Iliescu a mentionat ca este libertatea lui Corneliu Vadim Tudor de a-si gandi propria pozitie in propriul partid.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Radu Budeanu, directorul general al cotidianului Averea, a declarat ieri ca se afla in negocieri avansate cu Dinu Patriciu pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni al firmei S.C Media Promovalores, editorul publicatiei.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Inca de la numirea lui Vasile Blaga, cunoscut apropiat al lui Traian Basescu, in fruntea Ministerului de Interne, in presa s-a zvonit ca una dintre prioritatile noului ministru este si pensionarea urgenta a celebrului Virgil Ardelean - "Vulpea” instruita de serviciile secrete pe care nici o guvernare nu a reusit sa o vaneze pana acum.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. 'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva. ... La precedenta postare au fost si reactii de genul:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Organizatorul Forumului, Jean Louis Carteron, a anuntat intentia ca una dintre sesiunile acestuia sa fie dedicata fostului presedinte roman, omagiindu-i personalitatea cu prilejul aniversarii varstei de 80 de ani.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
"Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011.
Are o frecventa si un debit verbale proprii vanzatorilor de iluzii, numai bune sa te insele, lucru pe care-l si reuseste cu unii gura-casca. Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia:
Adevaratele mesaje din discursul lui Traian Basescu (www.danioanpopescu.ro) De aseara pana acum, discursul presedintelui e intors pe toate partile de analisti, de presa, de politicieni si concluzia aproape comuna, indiferent de tabere, e ca a fost un dezastru, sau macar dezamagitor.
Revocarea prim-ministrului poate fi facuta doar de Parlament. Deocamdata Victor Ponta are o majoritate in Parlament si nu cred ca Parlamentul il va revoca", a declarat presedintele suspendat.
n primul rand, s-a luat in considerare ca dupa decizia data de Curtea Constitutionala, Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni. Dupa ce acest aspect va fi rezolvat, presedintele nu va zabovi mai mult de o luna la carma tarii, deoarece isi va da demisia.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Responsabilitatea principala a statului, ca entitate de sine statatoare, este tocmai aceea de a apara fiecare unitate din care este alcatuit- omul. ... Atunci cand vorbim de Constitutie, nu exista alt punct de plecare si alt interes decat cetateanul.
google-analytics.com